Home » Uncategorized » Európai Integrál Konferencia Budapest, 2014. május 8-11.

 

Európai Integrál Konferencia Budapest, 2014. május 8-11.

 

 

csm_IECbanner300_250_3_a3132ccd09

 

2014. május 8. és 11. között kerül megrendezésre Budapesten az első Európai Integrál Konferencia (IEC 2014), „Európa integrál tudatosságának megszületése” címmel. Az egyes európai országok saját integrál konferenciái után ez az európai integrál mozgalom első széleskörű, nemzetközi összejövetele. Ennek köszönhetően a főszervezők, Gánti Bence és Dennis Wittrock (Németország) több mint 500 résztvevőre számítanak Európa minden részéből, illetve más országokból.

 

 

 

 

A konferencia kapcsán több világhírű előadó neve is nyilvánosságra került: a Budapest Klub alapítója, a tudós László Ervin, Dr. Susanne Cook-Greuter, a felnőttkori egófejlődés kutató-szakértője, valamint a nemzetközileg elismert spirituális tanító, Thomas Hübl már biztosan a konferencia résztvevőkkel tart Budapesten. A világhírű integrál filozófus, Ken Wilber videón keresztül jelentkezik be a megnyitóra.

 

A konferencia előadói felhívását hatalmas szakmai visszhang üdvözölte. A szervezőkhöz közel 100 előadás javaslat érkezett be eddig. A részletes program – a várhatóan 30 feletti közreműködői névvel – február végéig kerül kihirdetésre a tervek szerint. A legjobb közreműködők, illetve a globális integrál közösség nemzeti szinten kiemelkedő szervezői az újonnan alapított IEC Award díjakban részesülnek.

 

A konferencia koncepciója különleges és három fő modulban fut majd: tudományos-kutatói, általános előadás és sajátélményű workshop. Ezeket egészítik ki a poszter bemutatók, valamint a közösségi tér megtapasztalása társas programok formájában, a konferencia valamennyi vendégének részvételével: éjszakai hajókázás a Dunán, hagyományos gulyás party, VIP vacsora és országnéző túra Magyarország legszebb tájain. A rendezvény helyszínéül a szervezők a tekintélyes Millenáris Park ’B’ csarnokát, Magyarország egyik legnépszerűbb rendezvényhelyszínét választották, mely közel 1.000 fős befogadóképességgel rendelkezik.

 

A szervezők célja, hogy elsőként hozzák össze a teljes európai integrál közösséget: hogy megmutassuk és megosszuk egymással azt a potenciált, tudást és értéket, amit Európa hordoz. A konferencia célja, hogy hozzájáruljon ahhoz, amit az amerikai ITC (Integral Theory Conference) szervezője és az amerikai integrál mozgalom egyik kulcsalakja, Mark Forman így fogalmazott meg: „Vízválasztó esemény az integrál mozgalom számára.

 

A konferencia szervezője az Integral Europe Team, a társszervező-házigazda a magyar Integrál Akadémia (www.integralakademia.hu). A szervezőcsapatot a spanyol társszervezet, az Asociacion Integral Española és a német Integrales Forum e.V. támogatja. A rendezvény tiszteletbeli partnere az amerikai író és filozófus, Ken Wilber Integrál Intézete, az Integral Institute (I-I).

 

A konferencia honlapja: www.integraleuropeanconference.com

 

Integral Europe: www.integraleurope.org

 

Eseményoldal a Facebook-on: https://www.facebook.com/events/224011724413584/

 

No comments

Be the first one to leave a comment.

Post a Comment